Marknadsföring
för Stationsägare

5

Artiklar

18 min

Lästid

Svenska

Språk

Följ oss

Vikten av marknadsföring

Som Stationsägare i EZETO tar du del av ett färdigt affärskoncept, samtidigt som du sätter din lokala prägel på verksamheten. Marknadsföring kanske är ett helt främmande koncept för dig, eller så har du koll sedan innan. Oavsett så hjälper vi dig att komma igång med marknadsföringen på ett sätt som passar dig, din vardag och din verksamhet.

Marknadsföring är avgörande för att nå ut till våra kunder. I grund och botten handlar det om att synas där vår målgrupp letar och att vår målgrupp får en bild av vilka vi är, vad vi står för.

Hur jobbar EZETO med marknadsföring?

Vi tänker på helheten i marknadsföring. För att möta vår målgrupp krävs en djupgående förståelse av vem vår målkund är, samt en bred marknadsstrategi. Du kommer få ta del av EZETOs arbete med marknadsföring, vilket inkluderar:

  • SEO
  • SEM
  • Sociala medier: Instagram, Facebook, Linkedin
  • Paid social
  • Email marketing
  • Content marketing

Med mera. Majoriteten av marknadsarbetet sköter EZETO internt, du som Stationsägare ansvarar dock för dina sociala medier. Fördelarna med en stark, lokal, närvaro på sociala medier är flera, men framförallt: Connecta med dina kunder, skapa en lokal varumärkeskännedom, stärka kundlojaliteten. Se på dina sociala kanaler som din och dina kunders digitala mötesplats.

Marknadsföring för Stationsägare

På den här sidan samlar vi matnyttiga artiklar om marknadsföring ämnade för dig som funderar på att bli Stationsägare. För att få en inblick i vad som krävs av dig för att lyckas med marknadsföringen av din station, läs gärna igenom artiklarna. Artiklarna är fulla med tips!

Vem är dessa artiklar för?

Dessa artiklar om marknadsföring riktar sig till blivande och nuvarande Stationsägare hos EZETO. Upptäck anpassade strategier för att bygga en lokal varumärkeskännedom och stärka relationen till dina kunder via sociala medier. Lär dig navigera marknadsföringsämnet med hjälp av praktiska verktyg, beprövade metoder och skapa starka kundrelationer med EZETO som din partner.

Marknadsföringsartiklar

Vill du bli stationsägare?

Andra Artiklar

Du kanske också är intresserad av dessa ämnen

Försäljning

Försäljning för stationsägare

Företagskunder kan vara en tryggare, mer långsiktig inkomst. Du kan ofta förutspå deras fordonsbehov för kommande månader och till skillnad från privatperson som behöver skåpbil ungefär 1-3 gånger per år, behöver ofta företagskunder skåpbil mer kontinuerligt.

Försäljning för stationsägare

3 artiklar - 15 minuter
Läs Mer

Tillväxt

Tillväxt för stationsägare

Oavsett om du är nöjd med en station eller planerar att expandera din verksamhet tills det ger en heltidsinkomst, så är det viktigt att lära sig grunderna i tillväxt. På den här sidan hittar du flera artiklar där du kan läsa om grunderna i tillväxt, hållbar expansion

Tillväxt för stationsägare

3 artiklar - 18 minuter
Läs mer