Hyra skåpbil i Kungsbacka har aldrig varit enklare!

EZETO passar till loppisrundan, renovering och flytten. Vi har skåpbilar till alla behov, välj mellan Evert, Nisse eller Gert.

Möt våra skåpbilar,

Det självklara valet

EZETO är det enkla sättet att hyra. Vi finns nära dig och du sköter hela hyran i EZETO appen. Bränsle och tankning ingår, bra va? Kom igång genom att verifiera dig med körkort i appen.

Vi finns nära dig och du sköter hela hyran i EZETO appen. Bränsle och tankning ingår. Kom igång genom att verifiera dig med körkort i appen.

1

Ladda hem appen

Registrera dig via vår app och ladda upp körkort

2

När ska du köra?

Använd appen för att förboka, reservera, eller hyra skåpbil direkt

3

Starta hyran

När du kört klart, ställ tillbaka bilen där du hämtade den

När behöver du skåpbil?

On Demand​

Vår mest populära funktion. 

När du ska Köra snart eller Köra nu. Vår On Demand funktion gör oss unika på marknaden och passar oftast.

Förboka

Du hittar förbokningsfunktionen i appmenyn.

För dig som behöver känna dig extra säker på att du får rätt skåpbil den dag och tid du behöver den.

Varför Ezeto?

Allt ingår

Drivmedel, tankning, trängselskatt, kundservice, allt ingår i priset.

Minutpris

Det innebär att du inte betalar för påbörjad timme, bara påbörjad minut.

Allt i appen

Med appen kan du se din närmsta station och sköta hela din hyra.

Vanliga frågor

Nej, du betalar för påbörjad minut. Vi brukar dock kommunicera vårt pris som minutpris eftersom det blir enklare för kunden att förutspå pris på sin hyra då.

För att få hyra EZETOs fordon krävs det att man fyllt 18 år och har svenskt körkort klass B.

Bilen låses upp via appen, om du står vid fordonet och är redo att starta hyran så väljer du “Kör nu”, sedan swipear du för att låsa upp fordonet.

Startnyckeln finns i handskfacket i bilen. Starta först hyran och lås upp fordonet i appen.

EZETO tankar bilarna och bränsle ingår i minutpriset. Skulle du köra så långt att du skulle behöva fylla på med bränsle så skickar du tank-kvittot till oss så drar vi av beloppet från hyran. 

Trängselskatten ingår i hyran.

Skadebesiktigar gör man genom att ta ett varv runt bilen och se så det inte finns några skador på bilen innan du kör iväg. Om eventuella skador hittas så rapporterar man detta under bokningen i appen.

EZETOs fordon får ej lämna Sveriges gränser utan vårt skriftliga meddelande. Alla våra fordon är utrustade med GPS och kan spåras.

Då rapporterar man detta i appen och därefter kontaktas man av EZETOs kundtjänst.

Detta får vi uppgifter om i våra system och därefter debiteras kunden bötesbeloppet samt en administrationsavgift om 450kr.

På vissa av våra fordon finns dragkrok, detta ser du om du trycker på önskat fordon i appen.

Om du ska köra lite längre är det förmånligt att köpa ett av våra kreditpaket. 1 kredit motsvarar 1 kr. När din hyra startar är det krediterna som debiteras först.

Om du har en rabattkod är det viktigt att du lägger till den till ditt konto innan du startar hyran.

Smart & Enkelt

Smart sätt att hyra skåpbil i Kungsbacka.

Välj ett smart sätt att hyra skåpbil. När du hyr skåpbil med EZETO appen behöver du bara ta dig till din närmsta EZETO station, resten sköter du i appen, till och med låser upp och låser. 

EZETO finns för dig i Kungsbacka som behöver flyttbil till ditt första boende, till dig som tagit tag i att storstäda vinden, eller till dig som precis köpt nya möbler.

Vi har skåpbilar för alla behov. Skåpbilarna finns i 3 olika storlekar, och är utplacerade på våra stationer i Kungsbacka.

Oavsett om du är en privatperson eller företag i Kungsbacka så kan du nu välja ett smartare sätt att hyra skåpbil. Det går snabbt, är enkelt och billigt. 

Hyra Skåpbil och Flyttbil i Kungsbacka med EZETO – Enkelt, Billigt och Prisvärt

Billigt

Från 149 :- i timmen

Hyra Skåpbil och Flyttbil i Kungsbacka med EZETO – Enkelt, Billigt och Prisvärt

Letar du efter smidig och prisvärd skåpbilsuthyrning i Kungsbacka? Då är EZETO det perfekta valet för dig! Vi erbjuder en bekväm och prisvärd lösning för alla dina flytt- och transportbehov.

Med vårt fokus på enkelhet, tillgänglighet och överkomliga priser har EZETO blivit det främsta valet för hyra av skåpbil och flyttbil i Kungsbacka. 

Minutpriset varierar beroende på bilmodell. När du hyr skåpbil med EZETO appen ingår allt detta i priset:

  • Drivmedel
  • Tankning
  • Service
  • Kundsupport
  • Trängselskatt

Med mera.

Hyra flyttbil i Kungsbacka- Det enkla sättet

I Kungsbacka hittar du en EZETO station nära dig. Vi har skåpbilar för alla behov, på stationer nära centrum

Följ oss

Häng med i Ezetos senaste nyheter och kampanjer.

Varför välja EZETO för att hyra skåpbil eller flyttbil i Kungsbacka?

  1. Enkelt: Med vår användarvänliga app är det enkelt att boka din skåpbil eller flyttbil med bara några knapptryck. Du kan välja det fordon som passar dina behov bäst och få all information du behöver direkt i appen.

  2. Billigt: Vi förstår vikten av prisvärda alternativ, särskilt när det kommer till transporter. EZETO erbjuder konkurrenskraftiga priser som börjar från endast 149 kr/h, vilket gör det prisvärt för alla plånböcker.

  3. Bränsle ingår: Hos EZETO får du alltid en transparent prissättning. Bränslekostnaden är inkluderad i det angivna priset, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för dolda kostnader när du returnerar fordonet.

  4. Kungsbacka: Med bekväma avhämtnings- och återlämningsplatser i Kungsbacka gör EZETO det enkelt för dig att hyra och återlämna din skåpbil eller flyttbil oavsett var du befinner dig i dessa områden.

Med EZETO blir hyra av skåpbil och flyttbil i Kungsbacka en smidig och bekymmersfri upplevelse. Oavsett om du flyttar, behöver transportera möbler eller bara har ett tillfälligt behov, är vi här för att göra det enkelt och prisvärt för dig. Hyr skåpbil idag och upptäck fördelarna med att välja EZETO!