Bli Delägare i EZETO

Nu öppnar vi äntligen upp för våra användare att ta del av EZETO och framtidens mobilitet

Varför EZETO?

1.

EZETO utvecklar framtidens sätt att hyra fordon- Heap

Idag finns det 593 stycken små biluthyrningsfirmor i Sverige. Många står idag inför utmaningen att digitalisera sin tjänst. Vår plattform Heap erbjuder den perfekta lösningen för dem att modernisera och effektivisera sin verksamhet.

2.

Ett vinnande franchisekoncept

Tack vare en skalbar franchisemodell med låga overheadkostnader, kan nya franchisetagare snabbt komma igång utan tunga investeringar. Detta har gjort att antal nya franchiseavtal redan vuxit med 520% jämfört med hela 2023.

3.

EZETO- Det enkla sättet
att hyra skåpbil

Sedan vår lansering har EZETO etablerat sig som ett pålitligt och uppskattat koncept med tusentals nöjda kunder. Vår tjänst är redan lönsam på flera marknader och fortsätter att expandera snabbt över hela Sverige.

Bli en del av framtidens mobilitet

EZETO har sedan 2020 erbjudit enkel uthyrning av lastfordon genom EZETO appen. Grundidén föddes under pandemin när grundaren, Daniel Gollungberg, kom på affärsidén efter att tidigare ha drivit företag inom påbyggnationer för transportfordon. EZETO har idag omkring 15 000 användare och finns i 11 svenska städer. 

Nu vill vi satsa på tillväxt: Vi vill få ut Heap på marknaden samt stärka EZETOs expansion i Sverige.

Investeringsmöjlighet i onoterat startup bolag inom delningsekonomi

ÖKNING ANVÄNDARE

SEDAN 2023

60%

Investeringsmöjlighet i onoterat startupbolag inom delningsekonomi

ÖKNING OMSÄTTNING

SEDAN 2023

400%

ÖKNING FRANCHISE

SEDAN 2023

520%

Roadmap

2024

  • Fortsätta EZETOs expansion över Sverige- med hjälp av Stationsägare
  • Ansluta 6 biluthyrare till Heap under hösten

2025

  • Påbörjad expansion Europa
  • Etablera Heap i Sverige

2026

  • Fortsatt expansion i Europas stora och medelstora städer med hjälp av franchise och egenägda dotterbolag.
  • Senast börsnotering
Antal användare
9990
Genomsnittligt antal hyra per användare och år
0

Styrelsen

Möt våra styrelsemedlemmar.

Investera i bolag med stark ledning och team, investera onoterat i EZETO
Hans Rosenhoff

Ordförande

Styrelseerfarenhet från tjänstebolag inom media i Sverige, Norden, samt Tyskland och från IT-bolag, större byggbolag, kommunikationsbyrå och barnorganisation. 

Daniel Gollungberg

VD och Grundare

Har tidigare grundat och drivit ett framgångsrikt företag i fordonsbranschen, Work system Göteborg.

Porträtt Martin
Martin Benjaminsson

Grundare

Tidigare Product engineer och projektledare för utvecklingsprojekt inom mekanik och elektronikkonstruktion, med leverantörer och kollegor runt om i Europa.

Investera i bolag med stark ledning och team, investera onoterat i EZETO
Johan Lindström

Styrelsemedlem

Johan är Serieentreprenör och investerare med flera års erfarenhet av att bygga bolag i uthyrningsbranchen, fastighetsbranschen och brinner för elitidrott.

"EZETO står för framtidens sätt att hyra."

Möt några av våra Stationsägare

Love, Ludde och Chester

Karlstad

Barndomsvännerna Love, Ludde och Chester, är det drivna gänget som står bakom EZETO i Karlstad. De har alla olika bakgrund, men det gemensamma är intresset är fordon och en kärlek för nya idéer. 

Nisse

Kalmar

Nisse har drivit eget i hela sitt arbetsliv. Från första DJ spelningen vid 15 år, till att driva nattklubb, sedan reklambyrå och limousine-service, nu tar Nisse nästa steg i mobilitetsbranschen.

Björn med söner

Uppsala

Björn och hans söner Marcus, Martin och Philip driver EZETO i Uppsala. Familjen valde EZETO eftersom de ville utmana invanda beteenden hos lokala konsumenter som inte alltid är det smidigaste alternativet.

Finansiell utveckling

Tillväxt Användare

Ett av våra viktigaste nyckeltal är tillväxt i användare. Vi har en fortsatt ökning av nya användare trots att vi har haft ungefär samma marknadsbudget över året.

KAK Sverige

Kundanskaffningskostnaderna (KAK) är viktigt att få ner då vår affärside bygger på att vi kommer upp i volym. Våra kunder hyr i snitt 3 gånger per år, medan KAK är en engångskostnad. Vi har samlat data och gjort kundundersökning efter varje ny kund och detta har lett till att vi snabbt kunnat ringa in våra kunder och dess behov och intressen.

Uthyrningar

I takt med att antal användare ökar, ökar även antal uthyrningar. Tack vare en ökad förståelse för vår målgrupp och deras behov av lastfordon, har vi gjort vår tjänst tillgänglig och passande för alla typer av behov.

Framtidsplaner på Lönsamhet

Med en stadigt växande kundbas och återkommande kunder kommer EZETO att få en god hävstångseffekt när den kritiska massan har uppnåtts. Med plattformen Heap förväntar sig bolaget stark lönsamhet.