Hyra skåpbil Torslanda


Det skall vara enkelt att hyra skåpbil i Torslanda

Du kan hyra en skåpbil i Torslanda via vår mycket smidiga app. Du laddar ned och installerar appen Ezeto från Google Play eller App Store. Sen kan du boka och hyra lastbilar och skåpbilar när du vill. Välj vilket datum och tid du vill hyra skåpbilen och använd sedan appen som nyckel när du hämtar den.

Hyra skåpbil Ezeto
Skåpbil i Torslanda för uthyrning

Vilka skåpbilar kan man hyra i Torslanda?

I Torslanda har vi två olika skåpbilar som du kan hyra. Det är en liten lättkörd skåpbil som lastar 815kg och är bra om du skall transportera sånt som du inte kan få in i din vanliga bil eller slänga skräp på återvinningen. Eftersom skåpbilen är billig att hyra kan du även använda den som vanlig personbil.

Sen finns det en större skåpbil i Torslanda också, se bilden ovanför. Denna skåpbil kan lasta 1000kg och är perfekt om du skall flytta eller transportera lite större och tyngre saker. Precis som den lilla skåpbilen så krävs det endast vanligt B-körkort för att få lov att köra bilen. Så om du vill hyra skåpbil i Torslanda är det bara att ladda hem appen, se instruktioner nedan.

Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar!
Våra fordon finns även i Göteborg, Borås, Mölndal och Partille.

Gert in action

Vad är en skåpbil?

En skåpbil kan även kallas för paketbil eller van. Det är som en liten lastbil med ett skåp som lastutrymme. En skåpbil har alltså inget flak utan är helt täckt och ofta utan några fönster. Lastutrymmet når man oftast via dörrar där bak eller via en skjutdörr på sidan av bilen. Skåpbilar är avsedda som lastfordon och har oftast bara plats för föraren och en passagerare. Hantverkare av olika slag brukar använda sig av skåpbilar så de kan ta med sig alla sina verktyg, utrustning och material. De allra flera skåpbilar går att köra med B-körkort. Hur många skåpbilar det finns i Göteborg, Borås eller Partille är svårt att säga men det finns över en halv miljon lätta lastbilar i Sverige.

Läs mer om skåpbilar på Wikipedia