Hyra skåpbil Mölndal

Är du intresserad av att på ett smidigt sätt hyra skåpbil i Mölndal med omnejd är du varmt välkommen till oss på EZETO!

EZETO är ett företag som på ett smidigt och enkelt sätt erbjuder uthyrning av skåpbilar till både privatpersoner och företag. För att kunna hyra en skåpbil behöver du ladda ner vår app, den är gratis. Väl i appen kan du enkelt boka timma, dag eller vecka när och hur länge du vill hyra skåpbilen. Appen används även för att låsa och låsa upp bilen du har hyrt. När du väl har kört klart är det bara att ställa tillbaka bilen där du hämtade den.

Inom företaget tror vi på att vi kan bidra till att fler tänker mer ekonomiskt, praktiskt och hållbart när det kommer till att äga bil. Därför har vi en bred variation av fordon, samtliga fordon klarar de flesta uppgifterna. EZETO har över 10 års erfarenhet när det kommer till att både bygga och anpassa arbetsfordon, vilket medför att vi har bra koll på vad som funkar i de flesta lägen.

Hos oss kan ni välja mellan fyra olika bilar, Evert, Kaj, Nisse och Bosse. Bilarna är skåpbilar, lastbil samt kranbil. Ni kan därför lätt boka den bilen som passar era behov. Läs gärna närmare om våra fordon ifall ni vill ha mer ingående information.

Behöver du hyra en skåpbil i Mölndal med omnejd har ni som sagt kommit helt rätt. Vi på EZETO arbetar mot att det ska vara smidigt att hyra skåpbil, därför satsar vi på att ständigt förbättra vår service. Appen vi använder oss av gör hela processen väldigt smidig då i princip allt sker genom den.

Ifall ni undrar över något finns en sida med de vanligaste frågorna samt svaren på dem, den heter Frågor och svar. Hittar ni inte svaren på era frågor där är ni självklart varmt välkomna att ta kontakt med oss.