Hyra skåpbil i Mölndal


Det är billigt & enkelt att hyra skåpbil i Mölndal. 

Hyr en skåpbil i Mölndal via Ezeto appen. Du laddar ned och installerar appen via Google Play eller App Store. Sen bokar och hyr du en skåpbil i Mölndal när du vill. Välj vilket datum och tid du vill hyra skåpbilen och använd sedan appen som nyckel när du hämtar den.

Skåpbil
Skåpbil i Göteborg

Skåpbilar att hyra i Mölndal

I Mölndal har vi bland annat två skåpbilar som du kan hyra. Det är en lättkörd liten skåpbil som lastar upp till 815kg och är perfekt om du skall köra saker som du inte får plats med i din vanliga bil eller om du exempelvis behöver slänga skräp på återvinningen. Då skåpbilen är billig att hyra kan du även använda den som vanlig personbil.

Sen finns en större skåpbil i Mölndal också. Den större skåpbilen kan lasta 1000kg och är super om du skall flytta eller transportera större och tyngre saker. Precis som den lilla skåpbilen så krävs det endast vanligt B-körkort för att få framföra bilen. Så om du vill hyra skåpbil i Mölndal är det bara att ladda hem appen, se information nedan.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar!

Vad menas med skåpbil?

En skåpbil är som en liten lastbil med ett skåp som lastutrymme. Det finns alltså inget flak utan är helt täckt och ofta utan några fönster. Lastutrymmet på en skåpbil når man oftast via dörrar där bak eller via en skjutdörr på sidan. En skåpbil är avsedd som ett lastfordon och har oftast bara plats för föraren och en passagerare.