Hyra skåpbil i Mölndal


Det är billigt & enkelt att hyra skåpbil i Mölndal. 

Hyr en skåpbil i Mölndal via Ezeto appen. Du laddar ned och installerar appen via Google Play eller App Store. Sen bokar och hyr du en skåpbil i Mölndal när du vill. Välj vilket datum och tid du vill hyra skåpbilen och använd sedan appen som nyckel när du hämtar den.

Skåpbilar att hyra i Mölndal

I Mölndal har vi bland annat två skåpbilar som du kan hyra. Det är en lättkörd liten skåpbil som lastar upp till 815kg och är perfekt om du skall köra saker som du inte får plats med i din vanliga bil eller om du exempelvis behöver slänga skräp på återvinningen. Då skåpbilen är billig att hyra kan du även använda den som vanlig personbil.

Sen finns en större skåpbil i Mölndal också. Den större skåpbilen kan lasta 1000kg och är super om du skall flytta eller transportera större och tyngre saker. Precis som den lilla skåpbilen så krävs det endast vanligt B-körkort för att få framföra bilen. Så om du vill hyra skåpbil i Mölndal är det bara att ladda hem appen, se information nedan.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar!

Skåpbil Evert PNG
Evert, skåpbil i Mölndal
Skåpbil
Nisse, skåpbil i Mölndal

Vad menas med skåpbil?

En skåpbil är som en liten lastbil med ett skåp som lastutrymme. Det finns alltså inget flak utan är helt täckt och ofta utan några fönster. Lastutrymmet på en skåpbil når man oftast via dörrar där bak eller via en skjutdörr på sidan. En skåpbil är avsedd som ett lastfordon och har oftast bara plats för föraren och en passagerare.

Vad man bör tänka på när man hyr en skåpbil

Det är enkelt att hyra och köra en lätt skåpbil, men det kan kännas lite osäkert första gången. Du sitter högre upp och har en god överblick över trafiken och dina medtrafikanter. Tänk på att skåpbilen är lite bredare och lite längre än en vanlig bil. Kör försiktigt och ta ut svängarna lite mer så kommer det gå hur bra som helst!

Skall du hyra en skåpbil ?
Hyr en skåpbil i Borås, Mölndal, Göteborg.

Se en lista på alla städer där Ezeto finns.

Gert in action