Gert in action

Hyra skåpbil i Borås


Det skall vara enkelt och billigt att hyra skåpbil i Borås. 

Hyr skåpbil i Borås via Ezeto appen. Du laddar ned och installerar appen via Google Play eller App Store. Sen kan du boka och hyra en av våra skåpbilar när du vill. Välj datum och tid som du vill hyra skåpbilen och använd sedan appen som nyckel när du hämtar den.

Hyr skåbil i borås
Hyra skåpbil Borås

Olika skåpbilar att hyra i Borås

I Borås har vi tre stycken olika skåpbilar som du kan hyra. Det är en mindre och lättkörd skåpbil som lastar 815kg och är bra om du skall transportera allt sånt som du inte kan eller vill köra med din vanliga bil. Eftersom skåpbilen är billig att hyra kan du även använda den som vanlig personbil. hyr skåpbil Borås – hyr den hos oss på Ezeto. Det är enkelt, billigt och flexibelt. 

Sen har vi två större skåpbilar också. Dessa skåpbilar kan lasta 1000kg och är perfekt om du skall flytta eller transportera lite större och tyngre saker. Precis som den lilla skåpbilen så krävs det endast vanligt B-körkort för att få lov att köra bilarna. Så om du vill hyra en skåpbil i Borås är det bara att ladda hem appen, se instruktioner nedan.

Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar!

Ezeto erbjuder uthyrning av skåpbilar via app

EZETO är ett företag som på ett enkelt sätt erbjuder uthyrning av skåpbilar till både privatpersoner och företag. För att kunna hyra en skåpbil behöver du ladda ner vår app, den är gratis. I appen kan du sen enkelt boka när och hur länge du vill hyra skåpbilen. Appen används även för att låsa och låsa upp bilen du har hyrt. När du väl har kört klart är det bara att ställa tillbaka bilen där du hämtade den.

Ekonomiskt & hållbart

Inom företaget tror vi på att vi kan bidra till att fler tänker mer ekonomiskt, praktiskt och hållbart när det kommer till att äga bil. Därför har vi en bred variation av fordon som du kan hyra. Samtliga bilar klarar de flesta uppgifter och de stora bilarna är  även perfekta som flyttbilar. EZETO har över 10 års kunskap av att bygga och anpassa arbetsfordon så vi har bra koll på vad som funkar i de flesta lägen.

Hyra skåpbil

Vad är en skåpbil?

En skåpbil kallas även ibland för en paketbil eller van. Det är  en liten lastbil med ett stort skåp som lastutrymme. Det finns alltså inget flak utan skåpet är helt täckt och oftast utan fönster. Skåpet kommer man in i via dörrar där bak eller via en dörr på sidan. Skåpbilar är speciellt gjorda för att vara ett lastfordon och har för det mesat bara plats för föraren och en passagerare. De allra flera skåpbilar går att köra med B-körkort. Det finns cirka en halv miljon skåpbilar eller lätta lastbilar i Sverige.

Lär dig mer om skåpbilar på Wikipedia