Hyra lastbil i Partille

Om du behöver du hyra en lastbil i Partille har vi en smidig lösning till dig. Vi hyr ut lastbilar och skåpbilar i Partille med omnejd. Vi har även en kranbil ni kan hyra.

Både privatpersoner och företag kan hyra lastbil i Partille av oss. Ni gör detta enkelt via vår app Ezeto som du laddar ned från App store eller Google play med din mobil. I appen bokar du den lastbil som du vill hyra. Du väljer vilken dag, tidpunkt och hur länge du vill hyra lastbilen. När du hyrt klart lastbilen så lämnar du den på samma plats som där du hämtade den. Appen fungerar som nyckel!

Våra olika lastbilar i Partille

I Partille kan ni välja mellan fyra olika skåp och lastbilar. Vi kallar skåp och lastbilarna för Evert, Kaj, Nisse och Bosse. Våra lastbilar räknas som lätta lastbilar och får log att köras med ett vanligt B-körkort.

Läs mer om våra skåp och lastbilar som du kan hyra i Partille via fliken Våra Fordon högst upp.

Hyra lastbil i Partille

Hyr Lastbil i Partille via App

Kom igång med Ezeto appen enkelt för att hyra lastbil i Partille

Klicka här

Vad räknas som en lastbil?

En lastbil är en större bil som används för godstransporter. Lastbilar delas in i lätta lastbilar och tunga lastbil. En lätt lastbil får lov att ha en totalvikt på max 3,5 ton och en tung lastbil har en totalvikt som överstiger 3,5 ton. All våra lastbilar på Ezeto är lätta lastbilar och får köras med vanlig B-körkort. 

Är det lätt att köra lastbil?

Det är rätt så enkelt att köra en lätt lastbil. I början kan det kännas lite konstigt och ovant. Man sitter högt upp och har en riktigt bra överblick jämfört med en vanlig bil. Lastbilen är både bredare och längre så kör försiktigt och ta ut svängarna lite mer än vanligt.

Frågor & svar om lastbilsuthyrning i Partille

Här har vi samlat frågor & svar om att hyra lastbil i Partille
Klicka här

Skall du hyra en skåpbil ?
Hyr en skåpbil i Borås, Mölndal eller Göteborg

Se en lista på alla städer där Ezeto finns.