Frågor och svar

Vanliga frågor

På EZETOs olika stationer kan man boka de fordon man behöver för stunden. Tex när man har köpt något på blocket, lyfta något tungt eller bara varit på bygghandeln. Istället för att krångla med släp och alla problem det kan medföra så kan man hyra en lättkörd flakbil istället. Vissa av våra bilar har självklart dragkrok också.

Tanken är att man hyr bruksbilen av oss så kan man själv köpa sig en mindre bil eller kanske en elbil så bidrar vi alla till en bättre miljö.

Man laddar ner EZETOs app för Android eller IOS och följer sedan beskrivningen i appen.

Nej, du betalar för påbörjad minut. Vi brukar dock kommunicera vårt pris som minutpris eftersom det blir enklare för kunden.

För att få hyra EZETOs fordon krävs det att man fyllt 18 år och har svenskt körkort klass B.

Bilen låses upp via appen Funktionen för att låsa upp och låsa blir tillgänglig när tiden för bokningen påbörjats.

Startnyckeln finns i bilen. Bilen är start-spärrad tills den bokade tiden infinner sig och går heller inte att startas med nyckeln innan dess.

EZETO tankar bilarna. Skulle du köra så långt att du skulle behöva fylla på med bränsle så skickar du tank-kvittot till oss så drar vi av beloppet från hyran. 

Trängselskatten ingår i hyran.

Skadebesiktigar gör man genom att ta ett varv runtbilen och se så det inte finns några skador på bilen innan du kör iväg. Om eventuella skador hittas så rapporterar man detta under bokningen i appen.

EZETOs fordon får ej lämna Sveriges gränser utan vårt skriftliga meddelande. Alla våra fordon är utrustade med GPS och kan spåras.

Då rapporterar man detta i appen och därefter kontaktas man av EZETOs kundtjänst.

Detta får vi uppgifter om i våra system och därefter debiteras kunden bötesbeloppet samt en administrationsavgift om 450kr.

På vissa av våra fordon finns dragkrok, detta ser ni bokningen via appen eller på vår hemsida klicka här

 

Då mailar du kontakt@ezeto.se så tar vi bort dig i våra system.

Om du ska hyra eller köra lite längre är det förmånligt att köpa ett av våra kreditpaket. 1 kredit motsvarar 1 kr. När din hyra startar är det krediterna som debiteras först.