EZETOs nya franchisemodell lägger grunden till en stark expansion

EZETOs nya franchisemodell som lanserades hösten 2023, har haft stor genomslagskraft på EZETOs nationella expansion. Tack vare ett smalare, mer skalbart upplägg kan nu franchisetagare välja att köpa en station och sedan skala upp sin verksamhet med tiden, något som fått stor popularitet. I skrivande stund har EZETO över 20 planerade expansioner under våren 2024. 

Bilden illustrerar EZETOs kommande expansioner över Sverige 2024

EZETOs nya franchisemodell bygger på en mer skalbar grund.

Istället för att en franchisetagare köper rättigheter till en hel stad, så köper de rättigheter till ett område.

“Det som är fantastiskt bra är att man kan börja småskaligt och sedan växa. Det här möjliggör att EZETO kan öppna i mindre städer och mindre områden. Superkul att vi har ett oerhört stort intresse vilket gör att redan 2024 kommer EZETO vara representerat i nästan hela Sverige. Vår modell ger även en bra effekt på varumärkesbyggandet på nationell nivå och skapar ett stark community av EZETO entreprenörer.”

– Daniel Gollungberg, VD

Bianca Jacobsson

Bianca brinner för att mäta och optimera digital närvaro vilket hon gör med en stor dos nyfikenhet. Hon arbetar som Marknadsansvarig på EZETO sedan 2022 och har tidigare erfarenhet inom digital annonsering och att skapa content.