Kund case: Kafferäven

“Att hyra med Ezeto är sömlöst från att boka, hämta, och lämna. Väldigt få trösklar i användandet.”

Om Kafferäven: Kvalitet Naturligt Ursprung

Kafferäven Rosteri & Import är ett specialkafferosteri i Göteborg som drivs av Per, Susanna, Pau och Elin.

Utöver uppstoppade rävar på kontoret och discokulor i fabriken, sticker deras relation till producenterna ut lite extra. Det charmiga kafferosteriets Instagramkonto kryllar av bilder från resor till ställen som Kenya, Costa Rica, Nicaragua, som Per och hans familj ofta åker på för att lära känna sina producenter.

Från Kafferävens om oss sida:
“När vi startade rosteriet 2013 hade vi två tydliga mål: 1) Att handla, rosta och dela med oss av det bästa kaffet vi kunde hitta, från producenter vi har nära relationer med. 2) Att aldrig kompromissa med kvalitén. Dessa mål styr fortfarande allt vi gör.”

Problemet

Medan Kafferävens cykel fungerar utmärkt för vardagliga leveranser, så är den inte praktisk när Kafferäven åker för att ställa ut på mässor, eller ska köra en större leverans. 

Kafferävens Per Nordby beskriver hur de stundvis har saknat en större bil. “Vi pratade med grannföretaget om att köpa in en bil och dela på, men det blev inte av”, förklarar Per

Lösningen

Du som är en små- eller mellanstor företagare har inte alltid fraktbehov som är stora nog för att det ska bli hållbart att köpa in en skåpbil.

Med ett Ezeto konto kunde Kafferäven enkelt hämta en skåpbil på deras närmsta station för att frakta sina varor när det behövdes.

Bland Ezetos företagslösningar hittar du alltid något som matchar dina behov. Vi finns för dig som ännu inte riktigt kan motivera att köpa in en skåpbil. Kafferävens Per Nordby är en av flera företagare som hellre delar än att äga. 

“Att hyra med Ezeto är sömlöst från att boka, hämta, och lämna. Väldigt få trösklar i användandet.”

– Per Nordby, Kafferäven