Daglig drift för
Stationsägare

2

Artiklar

18 min

Lästid

Svenska

Språk

Följ oss

Daglig drift- Grundstenarna i din verksamhet

Daglig drift är ett brett begrepp när det kommer till att vara Stationsägare. Det kan innebära skötsel av fordonen, samarbete med ditt team, administration och projektledning. Här hittar du artiklar med information som är bra för dig att veta inför att bli Stationsägare.

Effektivitet i alla delar av ditt arbete

Effektivitet är det viktigaste när det kommer till din dagliga drift. Som Stationsägare har du många olika ansvarsområden, samtidigt som du ofta redan har en heltidstjänst och en vardag som kräver din tid. För att ditt arbete som Stationsägare ska vara hållbart i längden krävs det därför att vi kontinuerligt ställer oss frågan “Hur kan vi effektivisera detta?”. Så att du får så mycket tid över till familj, vänner och hobbys som möjligt.

Vem är denna artikel för?

Dessa artiklar om daglig drift för Stationsägare riktar sig till EZETO-anslutna företagare. Upptäck vikten av strukturerad administration, bokföringsprinciper, automatisering och personalhantering. Lär dig använda teknologi för effektivitet och dra nytta av externa experter för smidig administration och långsiktig tillväxt.

Daglig drift artiklar

Vill du bli stationsägare?

Andra Artiklar

Du kanske också är intresserad av dessa ämnen

Marknadsföring

Marknadsföring för stationsägare

Som Stationsägare i EZETO tar du del av ett färdigt affärskoncept, samtidigt som du sätter din lokala prägel på verksamheten. Vi hjälper dig att komma igång med marknadsföringen på ett sätt som passar dig, din vardag och din verksamhet.

Marknadsföring för stationsägare

5 artiklar - 18 minuter
Läs Mer

försäljning

Försäljning för Stationsägare

Företagskunder kan vara en tryggare, mer långsiktig inkomst. Du kan ofta förutspå deras fordonsbehov för kommande månader och till skillnad från privatperson som behöver skåpbil ungefär 1-3 gånger per år, behöver ofta företagskunder skåpbil mer kontinuerligt.

Försäljning för stationsägare

3 artiklar - 15 minuter
Läs mer