Bli Stationsägare i EZETO

Bli Stationsägare
i EZETO

Ett tryggare sätt att bli egenföretagare på.
Bli din egen chef, ta del av ett beprövat affärskoncept, få stöd av EZETOs team och erfarna Stationsägare.

Här hittar du all information om vad det innebär att bli Stationsägare i EZETO.

Ett tryggare sätt att bli egenföretagare på. Här hittar du all information om vad det innebär att bli Stationsägare i EZETO.

Vad innebär det att vara Stationsägare hos EZETO?

Som Stationsägare har du en viktig roll i att driva din egen station framåt. Du ansvarar för driften, inklusive städning, tankning och service, vilket ger dig möjligheten att forma kundupplevelsen utefter hur du vill.

Men det handlar inte bara om att sköta verksamheten på plats – du blir en mångsidig entreprenör som hanterar marknadsföring, administration och alla de spännande utmaningar som en affärsverksamhet innebär.

Din framgång, din ekonomiska frihet

En av de mest spännande aspekterna av att vara en Stationsägare är möjligheten att bygga något som har potential att generera en bra inkomst.

Genom att utveckla din verksamhet, öka dess skala och omfattning, har du makten att forma din egen framtid och skapa en stabil passiv inkomst som förhoppningsvis kan hjälpa dig att nå ekonomisk frihet. Med vår beprövade affärsmodell och ditt engagemang öppnar du dörrarna till en framtid där lönsamhet och självständighet kan bli din nya framtid.

Bli en Stationsägare hos EZETO idag och inled din resa mot entreprenörskap, hållbarhet och framgång. Välkommen till en värld av möjligheter där du kan forma din egen verklighet och skapa en ljusare framtid för dig själv och din stad.

153 %

NYA ANVÄNDARE

SENASTE 12 MÅNADERNA

105 %

ÖKNING INKOMST

SENASTE 12 MÅNADERNA

115 %

ÖKNING UTHYRNINGAR

SENASTE 12 MÅNADERNA

Säkra din plats i delningsekonomins tillväxt

Genom att bli en tidig stationsägare har du möjligheten att etablera dig som en marknadsledande aktör på mobilitets marknaden (som uppskattas växa årligen med 30% fram till 2027) . Detta ger dig konkurrensfördelar och öppnar dörrar till potentiellt samarbete och partnerskap.

Potential som Stationsägare

Din första EZETO-station är bara början. Med vår beprövade affärsmodell och en befintlig kundbas har du potentialen att skala upp och äga flera stationer över tid. Varje ny station du lägger till ökar dina intäkter exponentiellt och öppnar upp möjligheten för att nå ekonomisk frihet.

Hur fungerar det?

Välkommen till starten av din resa mot en spännande framtid som Stationsägare i EZETO. Här påbörjar du en resa fylld av möjligheter, kreativitet och entreprenörskap – en resa som inte bara formar din ekonomiska framtid utan även ger dig chansen att vara en del av en blomstrande gemenskap som främjar hållbarhet, innovation och framgång.

roadmap [återskapat]

Steg 1. Första kontakten

Din resa börjar med ett enkelt steg: anmäl ditt intresse. Genom att dela din kontaktinformation sätter du dig på vägen mot att bli en Stationsägare. Det är en möjlighet att inte bara äga en egen verksamhet, utan också att vara en del av en rörelse som omdefinierar hur vi tänker på mobilitet, hållbarhet och ekonomisk oberoende.

Steg 2. Utforska Möjligheter

När du har delat ditt intresse öppnas dörrarna till en värld av möjligheter. Vi inbjuder dig att utforska EZETO-plattformen, dyka djupare in i vår banbrytande affärsmodell och upptäcka hur du kan vara en kraft för förändring i din stad. Genom att bli en Stationsägare blir du inte bara en entreprenör – du blir en inspiratör, en katalysator för förändring och en del av något större än dig själv.

Steg 3. Skapa din affärsstrategi

I detta steg vägleder vi dig genom att hjälpa dig skapa din egen unika väg till framgång. Med vår beprövade affärsmodell som grund och din vision som drivkraft kommer du att forma din strategi för att nå dina mål. Vi tror på ditt kreativa inflytande och ger dig de verktyg och resurser du behöver för att bygga något extraordinärt.

Steg 4. Lansera din verksamhet

När din vision har formulerats är det dags att ta steget ut i verkligheten. Du lanserar din alldeles egna EZETO-station och tar kontroll över din framtid. Med vår gemenskap som stöd och vår affärsmodell som grund, är du redo att skapa en plattform för ekonomisk frihet, passiv inkomst och hållbar förändring.

Möt några av våra lokala entreprenörer

Matilda & Nina

Jönköping

De två vännerna Matilda och Nina driver EZETO i Jönköping. De båda har tidigare erfarenhet av fordonsbranschen, och tillsammans lägger de ut mycket roligt på Instagram.

Wasim & Eva

Stockholm Söderort

Gänget i Söderort består av två familjer som gått ihop för att driva EZETO. De har alla olika arbetserfarenheter, tillsammans blir de ett grymt gäng med breda kunskaper med stort driv.

Alen

Borås

Alen har drivit EZETO i Borås sedan 2021. Han är EZETOs första franchisetagare, och han har redan hunnit bygga upp en stor användarskara med hundratals nöjda kunder.

Att vara en Stationsägare hos EZETO har gett mig möjligheten att skapa min egen framgångssaga samtidigt som jag bidrar till en grönare och mer hållbar framtid.